Scencoach

Individuell coachning i presentationsteknik.

Detta riktar sig både till dig som är nybörjare eller proffs. Bengt går in på individuell nivå och skräddarsyr hjälpen så den passar just dig. Det kan vara allt från att trimma inledning på din presentation för att greppa åhörarna från första stund, eller ruska om din föreläsning som har börjat gå på rutin, till att få hjälp med att jobba bort nervositeten som ständigt kommer fem minuter innan du ställer dig på scen.

Röster från tidigare kunder:

Bengt har en klarsynthet och känsla utöver det vanliga och gav mig råd och tips på hur jag kan förbättra både scenspråk, röst och totalupplevelsen på scen som föreläsare. Kan varmt rekommendera Bengt för den som vill förbättra sitt framförande.

Agneta Olsson, VD  www.chair.se

Bengt  har jobbat utifrån mina utmaningar och styrkor och hjälpt mig få igång en personlig föreläsning som är min och bara min. Han har varit tålmodig och peppande. Bengt ger en ärlig och engagerande hand för att jag ska hitta just mig själv inom mitt

Tarja Larsson, föreläsare Skärmbalansen

Föreläsning om presentationsteknik

Bengt håller även föreläsningar på ämnet presentationsteknik. Dessa kan med lätthet anpassas efter kundens behov och önskemål. Föreläsningen innehåller mängder med tips och tricks för att höja din presentation till nya nivåer. Föreläsningen kan också kompletteras med praktiska övningar för att översätta teori till praktik. Bengt har gjort denna föreläsning för bland annat Business Region Göteborg, Rädda Barnen välfärd och Biner Consulting AB.