Senast ändrad 2013-12-22:
Aktuellt
Produktioner

Bengt Sanzén är en professionell skådespelare som medverkat i ett flertal TV-produktioner och teateruppsättningar.

 

Aktuellt

 

Radioreklam

Inför julen har Bengt agerat glad tomte i en radioreklam som går på Mix Megapol. Det är för Allums Köpcentrum som ligger lite utanför Göteborg. Reklamen går även på lokala TV4 Väst.

 

 

 

 

Karlsborgs fästning i 3-D

Ska du besöka Karlsborgs Fästning till sommaren? Då är det stor chans att du kommer att se Bengt i 3-D! En dramatiserad vandring kommer att starta med ett besök i en nybyggd 3-D biograf där bakgrundshistorien till vandringen visas. Handlingen är än så länge hemlig men utspelas ”förr i tiden”. Bengt spelar en fånge på fästningen med namnet ”Råttan”

 

Absolut mord

Under hösten och vintern medverkar Bengt i en mordgåta som bland annat spelas på Aspenäs herrgård i Lerum.

Bengt spelar länsman Emil Lagerström, en barsk man med hetsigt temperament. Varför är han så lättretlig? Vad döljer han?

För mer information om biljetter och spelplan, gå in på www.sommarteater.nu

 

En saga om vadå?

Under sommaren har Bengt varit på turné med den improviserade barnteaterföreställningen ”En saga om vadå?”. Det spelades 22 föreställningar på campingplatser längs med västkusten från Göteborg till Helsingborg. Sagan skapas utifrån förutsättningarna som publiken bestämmer så det blir aldrig samma saga två gånger. Bilder kommer inom kort att läggas upp på gallerisidan.


Müllermilch

Bengt var i Kapstaden i mars 2009 och spelade in en reklamfilm för en tysk mjölkprodukt: Müllermilch. Filmen har visats på företagets hemsida. Här kan du se ett par korta ”Behind the scenes” klipp:
Mycket folk behövs för att filma vandring längs gata...
En lina ska rycka av Bengts kläder samtidigt som han går framåt
men det går inte så bra...

Bengt rocks the floor... bokstavligen!
Ridå ner!

Slutresultatet hittar du i Galleri-filmklipp.

 

Battlefield: Bad Company 2

EA-Games och DICE uppföljare till storsäljaren Battlefield: Bad Company och även denna gången gjorde Bengt en av huvudkaraktärerna. Spelet har nu sålts i över 5 miljoner ex!
På gallerisidan under fliken Filmklipp kan du se hur det ser ut när man filmar i Motion Capture-studion. Jämför sedan med det färdiga resultatet på youtubeklippen brevid.


VW Service
Bengt gjorde en avstickare till Danmark och spelade in en reklamfilm för en VW servicefirma. Filmen kan ses här.

 

Improvisation

Nu finns två klipp från en After Work Impro på Youtube. De kommer att läggas upp på Gallerisidan också så småningom. Läs mer om improvisationsteater på www.gbgimpro.se där Bengt är medlem.
Nej-nyheterna
Andras röster